Cégbemutatás:

Az ELMÜ-ÉMÁSZ, az NKM és az EON alvállalkozóiként a munkatársaink nap, mint nap mennek a hálózatokra dolgozni. Amíg az országban szerencsére nagyon sok embernek lehetősége van „Home office” otthon dolgozni, addig a mi szakmánkban ez pár munkakörben lehetséges, azokban is általában csak részlegesen.  

A villamos hálózatokon ugyanis nem lehetséges otthonról elvégezni a konkrét, helyszíni feladatainkat, ez pedig személyes jelenlét, szerelők nélkül elképzelhetetlen. Nap, mint nap kiindulnak a szerelőink, akik az egyébként szokásos munkabiztonsági védőfelszerelést egészségügyi védőfelszereléssel kiegészítve végzik a munkájukat, hogy ne álljon meg az élet, hiszen manapság szinte minden árammal működik. Dolgoznak azon, hogy elhárítsák a hibákat, folyamatosan karbantartsák a hálózatot, elvégezzék a szükséges javításokat, hogy folyamatosan rendelkezésre álljon a háztartásokban a villamos energia. Gyakran arra is szükség van, hogy az ügyfeleknél javítsák a fogyasztásmérő-helyet, és itt még nagyobb körültekintéssel kell, hogy eljárjanak: tartják a megfelelő távolságot és viselik a szükséges védőfelszereléseket. Közös érdekünk, hogy az ilyen, kulcsfontosságú feladatot ellátó szakemberekből lehetőség szerint senki se betegedjen meg. Hasonló a helyzet akár egy karbantartási munka, vagy a hálózatok javítása alkalmával is.  

Ebben a kritikus időszakban még érzékenyebbek az ügyfelek egy meghibásodásra. Azonban el kell fogadni mindenkinek, a karbantartások a folyamatos szolgáltatás biztosításához elengedhetetlenek. S tudjuk, hogy nekünk a területen mindig rendelkezésre kell állni. Az ügyfeleknek villany kell, ha esik, ha fúj, ha járvány van. Igyekszünk vigyázni magunkra, egymásra és az ügyfelekre is, akikért dolgozunk.

Büszkék vagyunk a szerelőinkre, hogy helytállnak ilyen nehéz helyzetben is! 

Az 1993-ban alapított Kábel Team Kft, már több, mint húsz éve egyik kiemelkedő szereplője a magyarországi villamos elosztó hálózati szerelések piacának.  

Fő tevékenységünk a kis- és középfeszültségű elektromos hálózatok tervezése, szerelése, üzemeltetése. Társaságunk, tapasztalt vezetőkkel, gyakorlatilag saját nevelésű hálózat szerelő gárdával a Kábel Team cégcsoport vezető vállalkozásaként vállalja kis- és középfeszültségű villamos hálózatok tervezését, karbantartását, létesítését, káreseti, üzemzavar elhárítását vagy üzemeltetését. 

Fő tevékenységünk a kis- és középfeszültségű  elektromos hálózatok tervezése, szerelése, üzemeltetése. 

A Kábel Team Kft célja megalapítása óta változatlan: a vállalt villamos hálózatépítési munkák minőségi és eredményes megvalósítása a Megrendelők elégedettségére, mindig határidőre, a szabványos előírásoknak megfelelve, korrekt és versenyképes áron, hatékony gazdasági és műszaki szervezéssel.
Cégünk működését meghatározza a megrendelő-központú, céltudatos vállalatirányítás, valamint az alapítás óta létező és folyamatosan fejlesztett minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszer. Ezt szolgálják a bevezetett szabályozó rendszerek:
- a MIR-KIR-MEBIR vállalatirányítás az ISO 9001 szerint auditálva 1997.óta, majd 
- a 14001 környezetirányítás előírásainak 2004.óta megfelelve, 
- a munkabiztonsági irányítási rendszer (OHSAS 18001) 2008.óta. 
- 2014-től a Vectory komplex informatikai-ügyviteli rendszer.

A környezettudatos működés első lépésként a szelektív hulladékgyűjtést vezettük be. 
Az E-community-hez való csatlakozásunkkal az elektromos autók népszerűsítéséhez és a közlekedés környezettudatosságának javításához, cégünk kisebb környezeti lábnyomához szeretnénk hozzájárulni. A cégvezetés alapvető törekvése, hogy az általunk elvégzett munka a jogszabályi előírások betartása, a megbízhatóság biztosítása mellett a megbízói igényeknek is maximálisan megfeleljen. A vállalt feladatokat megrendelőink elvárásainak megfelelően végezzük el, képzéseinkkel, fejlesztéseinkkel is a megrendelői elvárásoknak való megfelelés az egyik alapvető célunk - a munkatársaink és a környezet védelme, a munkavégzés technikai, technológiai fejlesztése mellett. 

Főbb megrendelőink:
A Kábel Team Kft. minősített alvállalkozója: a korábbi áramszolgáltatókból alakult elosztó-hálózati engedélyes vállalkozásoknak.